SISUSTUSSUUNNITTELU

TOTEUTUS

HINNAT

KUVAGALLERIA

SUUNNITELMASTA TOTEUTUKSEEN

Mikäli Sinulla ei ole aikaa tai energiaa suunnitelman toteuttamiseen, toteutamme sen mielellämme puolestasi. Kauttamme saat luotettavat ja taitavat remonttimiehet projektiisi ja tuotetilaukset hoituvat kätevästi kauttamme kotiin toimitettuna – Sinun ei tarvitse juosta liikkeestä toiseen tuotteita hankkimassa.

TILAUSPALVELUMME

Isoissa projekteissa tuotehankintalistat voivat olla monta sivua pitkiä ja siksi asiakkaamme arvostavat suuresti tilauspalveluamme. Halutessasi hoidamme kalusteiden, valaisinten, mattojen ja muiden tekstiilien hankinnat, verhojen ompeluttamisen ja asennuksen sekä sisustuksen viimeistelyn tauluilla ja koriste-esineillä.

Tilaamme tuotteet puolestasi ja huolehdimme siitä, että ne tulevat sovitussa aikataulussa kotiin toimitettuna. Käytämme luotettavia, laadukkaita ja kohtuuhintaisia toimittajia. Tutustu täällä tuotevalikoimaan »

Mitä tulee valitsemiimme tuotteisiin, suunnittelufilosofiaamme kuvastaa ajatus, että jokaisella pitää olla mahdollisuus nauttia kauniista ja toimivasta kodista, eikä sen tarvitse välttämättä maksaa omaisuuksia. Jos budjetin rajat tulevat vastaan, täytyy venyttää mielikuvitusta – ei kiristää vyötä. Valitsemalla oikeat tuotteet oikeasta hintaluokasta sekä yhdistellen luovasti uutta ja vanhaa sekä kallista ja edullista, voidaan luoda persoonallinen ja upea koti.

Ei tarvitse tehdä kovin montaa virhehankintaa, joilla olisi jo maksanut suunnittelijan palkkion. Yleisin virhe on ostaa ylisuuri sohva, joka ei mahdukaan olohuoneeseen. Yksi asiakkaamme oli ostanut kolme sohvaa, kunnes lopulta päätti pyytää ammattimaista suunnitteluapua. Ota siis sinäkin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous »