SISUSTUSSUUNNITTELU

ETEINEN / AULA
OLOHUONE
RUOKAILUTILA
KEITTIÖ
MAKUUHUONE
LASTENHUONE
KOTITEATTERI
KYLPYHUONE
SAUNA
KODINHOITOHUONE
MUUT TILAT
ULKOTILAT

TOTEUTUS

HINNAT

KUVAGALLERIA

OLOHUONE - KODIN MONIKÄYTTÖTILA

Olohuone on kodin monikäyttötila, jossa useimmiten vietetään eniten aikaa koko talossa. Siellä viihdytetään vieraita, katsotaan televisiota, nautitaan takkatulen loimusta, tehdään töitä, pelataan pelejä, leikitään, luetaan kirjoja ja kuunnellaan tai soitetaan musiikkia.

TYYLIKÄSTÄ & KÄYTÄNNÖLLISTÄ

Aivan tavallisestakin olohuoneesta voidaan hyvällä suunnittelulla loihtia viihtyisä kodin keidas. Olohuoneen sisustussuunnittelu lähtee aina liikkeelle pohjasuunnittelusta, jossa huomioidaan kaikki asukkaiden toiveet tilankäytön ja eri toimintojen suhteen. Sen jälkeen valitaan kalusteet, huoneen koko ja mittasuhteet huomioiden. On tärkeää, että valitut kalusteet ovat paitsi tyylikkäitä, myös mukavia ja käytännöllisiä.

OLOHUONEEN TEKSTIILIT

Koska olohuonetta käytetään kodin tiloista keittiön lisäksi eniten, se asettaa omat ehtonsa tilan tekstiileille. Varsinkin lapsi- ja lemmikkiperheissä toivotaan, että verhoilumateriaalit, matot ja verhot ovat vesipestäviä. Valitsemme aina parhaat ja toimivimmat materiaalit budjetin ja toiveiden raameissa.

OLOHUONEEN VALAISTUS

Valaistukseen kannattaa panostaa kodin kaikissa tiloissa, mutta erityisesti olohuoneessa.
Jos valaistussuunnittelu voidaan tehdä isomman remontin yhteydessä tai ennen rakennusprojektin alkua, saadaan paras ja toimivin lopputulos. Tällöin voidaan käyttää monipuolisesti eri tyyppisiä valaisimia ja kaikki sähkövedot saadaan piiloon seinäpintojen taakse. Tällöin myös seinä-, pöytä- ja jalkavalaisimet saadaan toimimaan valokatkaisijoista, eikä niitä tarvitse kiertää ympäri huonetta sytyttämässä ja sammuttamassa. Valaistussuunnittelu on aina osa sisustussuunnitteluprojektia ja määrittelemme tarkasti valaisinten paikat ja tyypit remontti- ja sähkömiehiä varten. Himmentimillä valon kirkkautta pystytään säätämään ja tunnelmaa vaihtamaan sekunnissa. Suosittelemme valohimmentimien käyttöä kaikissa kodin tiloissa.