SISUSTUSSUUNNITTELU

ETEINEN / AULA
OLOHUONE
RUOKAILUTILA
KEITTIÖ
MAKUUHUONE
LASTENHUONE
KOTITEATTERI
KYLPYHUONE
SAUNA
KODINHOITOHUONE
MUUT TILAT
ULKOTILAT

TOTEUTUS

HINNAT

KUVAGALLERIA

MAKUUHUONEEN TÄRKEÄ TUNNELMA

Hyvä uni on yksi elämän tärkeimpiä asioita. Uskomme, että makuuhuoneen levollisella ja rentouttavalla tunnelmalla on positiivinen vaikutus uneen.

Makuuhuoneen sisustussuunnittelussa tulee huomioida, että se ei ole vain paikka lepoa varten, vaan sen pitäisi myös inspiroida romantiikkaan. Lisäksi makuuhuoneeseen tai sen välittömään yhteyteen pitäisi useimmiten saada mahdollisimman paljon vaatesäilytystilaa.

MAKUUHUONEEN SÄILYTYSTILAT

Kuten muissakin tiloissa, makuuhuoneen sisustussuunnittelu lähtee liikkeelle pohjakuvasta, jossa hahmotellaan mitä tilaan mahtuu ja miten sänky kannattaa tilaan sijoittaa. Suomalaiset makuuhuoneet on tyypillisesti mitoitettu pieniksi, eikä huoneeseen juuri muuta mahdukaan kuin sänky, yöpöydät ja vaatekaapit. Mutta usein saadaan arvokasta lisäsäilytystilaa lipastoilla ja tehostamalla vaatekaapistojen tilankäyttöä. Joskus on jopa mahdollista tehdä walk-in-closet makuuhuoneen yhteyteen.

Jos sängyn päähän jää tilaa, kannattaa hankkia avattava sängynpäätyrahi, jonka päälle on kätevä kääriä päiväpeite yöksi. Rahin sisälle mahtuu esimerkiksi varapeitteet ja –tyynyt. Haluatko tarjouksen sinun makuuhuoneesi suunnittelusta? Kysy lisää täältä »