SISUSTUSSUUNNITTELU

ETEINEN / AULA
OLOHUONE
RUOKAILUTILA
KEITTIÖ
MAKUUHUONE
LASTENHUONE
KOTITEATTERI
KYLPYHUONE
SAUNA
KODINHOITOHUONE
MUUT TILAT
ULKOTILAT

TOTEUTUS

HINNAT

KUVAGALLERIA

KYLPYHUONEEN SUUNNITTELU

Kosteiden tilojen remontointi on keittiöremontin lisäksi kodin kalleimpia investointeja. Siksi huolellisen suunnitteluun kannattaa sijoittaa, sillä virhearviointien korjaaminen jälkeen päin on todella kallista. Tyylikkäät ja toimivat pesutilat tuovat iloa arkeen sekä vaikuttavat myös merkittävästi kotisi myyntiarvoon.

PUTKIREMONTTI EDESSÄ?

Mitä aikaisemmassa vaiheessa kylpyhuoneen suunnitteluprojekti aloitetaan, sen helpompi on tehdä parhaat mahdolliset ratkaisut juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Putkiremonttien yhteydessä taloyhtiöiden teettämät kylpyhuonesuunnitelmat ovat usein hätäisesti väsättyjä eikä yksittäisten asuntojen kylpyhuoneiden suunnitteluun juuri käytetä aikaa. Jos asukas ei itse ole aktiivinen, päädytään laatoissa ja kalusteissa usein tylsiin ja edullisimpiin ratkaisuihin. Se on sääli, kun samalla kertaa voitaisiin pienellä lisäinvestoinnilla tehdä paremmin toimivat ja upeat kylpytilat.

OSTAMASSA TAI RAKENTAMASSA UUTTA TALOA?

Olemme olleet mukana useissa rakennushankkeissa, joissa olemme päässeet ajoissa vaikuttamaan kylpytilojen tärkeisiin ratkaisuihin. Tiesitkö, että ostaessasi asunnon rakenteilla olevasta rivi- tai kerrostalosta hyvissä ajoin, voit vaikuttaa kylpytilojen materiaali- ja kalustevalintoihin. Ja niihin kannattaa vaikuttaa, sillä ne ovat lähtökohtaisesti huonosti suunniteltuja. On tylsää alkaa remontoimaan heti uuteen asuntoon muutettua.

Jos olet itse rakentamassa tai rakennuttamassa omakotitaloa, vältä tilannetta, jossa joudut väsyneenä ja hätiköiden rakennushankkeen tiimellyksessä valitsemaan laattoja, kalusteita ja valaisimia. Huolella tehdyn kylpyhuonesuunnitelman avulla oikeiden hankintojen teko on helppoa ja nopeaa ja varmistat takuulla tyylikkään ja toimivan lopputuloksen.
Ota yhteyttä täältä »