SISUSTUSSUUNNITTELU

ETEINEN / AULA
OLOHUONE
RUOKAILUTILA
KEITTIÖ
MAKUUHUONE
LASTENHUONE
KOTITEATTERI
KYLPYHUONE
SAUNA
KODINHOITOHUONE
MUUT TILAT
ULKOTILAT

TOTEUTUS

HINNAT

KUVAGALLERIA

KEITTIÖ ON KODIN SYDÄN

Keittiö on yksi kodin tärkeimmistä tiloista ja kylpytilojen ohella yksi kalleimmista remontti-investoinneista. Siksi sen hyvään suunnitteluun kannattaa panostaa. Keittiösuunnittelussa ei kannata lähteä liikkeelle olemassa olevista ratkaisuista, vaan miettiä laajemmin, mikä on mahdollista. Usein ahtaaseen keittiöön on mahdollista lohkaista lisätilaa viereisistä tiloista tai lisätilaa saadaan loihdittua lisää pelkästään kaapistojen erilaisella sijoittelulla.

KOKONAISVALTAISTA SUUNNITTELUA

Keittiömyymälät tarjoavat maksutonta suunnittelupalvelua, mutta valitettavasti keittiömyyjien suunnittelutaito vaihtelee paljon. Ammattimainen sisustussuunnittelija ei suunnittele vain keittiötä, vaan miettii, miten se toimii suhteessa muihin tiloihin ja miten tila saadaan parhaiten hyödynnettyä – ja tietenkin mikä näyttää parhaalta! Huolella tehdyn suunnitelman pohjalta on helppoa pyytää tarjoukset eri keittiöfirmoilta ja päättää mistä liikkeestä saa parhaan hinta-laatusuhteen. Mietimme yksityiskohdat loppuun asti, mukaan lukien altaat, hanat, valaisimet, vetimet sekä tietenkin kaikki materiaalit ja värit.

PALJONKO KEITTIÖSUUNNITTELU MAKSAA?

Keittiösuunnitelman tekoon kuluu aikaa yleensä 3-4 h. suunnittelukustannukset ovat siis suhteessa kokonaisremonttiin hyvin pienet,  mutta suunnitteluun panostaminen näkyy ihan varmasti lopputuloksessa.
Pyydä tarjous sinun keittiösi suunnittelusta täältä »