SISUSTUSSUUNNITTELU

TOTEUTUS

HINNAT

KUVAGALLERIA

TUUMASTA TOIMEEN

Toivotko, että kotisi olisi viihtyisämpi, toimivampi ja kuvastaisi paremmin omaa persoonallisuuttasi? Oletko muuttamassa uuteen kotiin, remontoimassa tai aloittamassa talonrakennusprojektia?

Sisustuspulmien ratkaisu voi arjen kiireen keskellä tuntua lähes ylivoimaiselta tehtävältä ja alkuun pääseminen on usein hankalaa. Ota avuksi ammattitaitoinen sisustussuunnittelija ja ryhdytään tuumasta toimeen!

MILLAINEN ON SINUN UNELMIESI KOTI?

Kaunis, toimiva koti parantaa elämän laatua merkittävästi ja antaa voimia jaksaa arjen haasteissa. Autamme Sinua löytämään oman sisustusmakusi ja tekemään kodistasi viihtyisän kokonaisuuden, joka on juuri sinun näköisesi. Ei pelkkää harmaata ja valkoista, ei kolkkoa ja kalseaa, vaan sinun lempiväreilläsi ja toiveitasi kuunnellen toteutettu unelmien koti! Lue lisää täältä »

SUUNNITTELIJA MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN

Sisustussuunnittelija maksaa oman palkkionsa usein monin kerroin takaisin, sillä ammattitaitoisen suunnittelijan avulla vältät rakennus-, remontti- ja sisustusprojektien virhearvioinnit ja -hankinnat sekä löydät parhaat tuotteet oman budjettisi raameissa. Puhumattakaan säästyneestä ajasta ja hermoista, kun voimme tehdä lukuisat hankinnat puolestasi. Ota yhteyttä jo saman tien »