SUUNNITTELU

TOTEUTUS

KUVAGALLERIA

HYVIN SUUNNITELTU ON PUOLIKSI TEHTY

Huolella tehdyn suunnitelman ja kustannuslaskelman pohjalta projektin toteutus on suoraviivaista ja nopeaa. Autamme projektin läpiviennissä halutessanne alusta loppuun. Useimmissa projekteissa hoidamme asiakkaiden puolesta myös tarjouspyynnöt ja tuotetilaukset.

Kauttamme saatte mm. verhoratkaisut valmiiksi mitoitettuina, ommeltuina ja asennettuina sekä mittatilaus- ja kiintokalusteet. Meiltä löytyy myös ammattitaitoiset ja luotettavat remonttimiehet pieniin ja isoihin remontteihin. Ota yhteyttä »

KILPAILUTTAMISEN HYÖDYT ISOISSA HANKINNOISSA

Tekemämme suunnitelman liitteenä on aina Exceliin tehty yksityiskohtainen tuotelistaus. Se toimii myös tarjouspyyntönä kalustetoimittajille. Jos puhutaan kymmenien tai satojen työpisteiden hankinnasta, on toimittajien ammattimainen kilpailuttaminen erityisen tärkeää.

Huolellisesti valmisteltu tarjouspyyntö varmistaa yhdenmukaiset ja vertailukelpoiset tarjoukset, joiden pohjalta on helppoa tehdä oikea päätös. Kilpailuttaminen voi säästää yritykselle projektin koosta riippuen tuhansia tai jopa kymmeniä tuhansia hankinnoissa ja varmistaa, että sijoitetulla rahalla varmasti saadaan parhaat mahdolliset tuotteet.