SUUNNITTELU

TOTEUTUS

KUVAGALLERIA

KUSTANNUSTEHOKASTA SISUSTUSSUUNNITTELUA

Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten toimitilojen sisustussuunnitteluun. Meiltä onnistuu sekä pienen budjetin ”facelift:it” että täydelliset muodonmuutokset, tarpeistanne tai toiveistanne riippuen. Käytämme budjetin raameissa luovasti materiaaleja, tekstiilejä ja kalusteita, luoden aina viihtyisiä ja kauniita sisustuksia, jotka tukevat yrityksen brändi-ilmettä. Meiltä saatte kustannustehokasta ja laadukasta suunnittelu­palvelua, ilman piilokuluja. Ota siis rohkeasti yhteyttä »

HÄIRIÖTEKIJÖIDEN POISTAMINEN LISÄÄ TEHOKKUUTTA

Taustamelu, akustiikkaongelmat, yksityisyyden puute, epämiellyttävä valaistus ovat yleisimpiä häiriötekijöitä moderneissa toimitiloissa. Ammattimaisella sisustussuunnittelulla näihin ongelmiin voidaan löytää ratkaisu.

VIIHTYISÄLLÄ TYÖYMPÄRISTÖLLÄ PAREMPIIN TULOKSIIN

Suhteellisen pienellä investoinnilla voit osoittaa työntekijöillesi, että arvostat heitä. Viihtyisät ja ergonomiset toimitilat vähentävät sairaspoissaoloja, parantavat työtehokkuutta ja lisäävät työssä viihtymistä. Hyvällä suunnittelulla voidaan myös tehostaa tilankäyttöä viihtyvyydestä tinkimättä - sijoitus, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Tutustu suunnittelemiimme toimitiloihin, joissa viihtyvät sekä työntekijät että asiakkaat!

SISUSTUSPROJEKTIN KULKU

Alkuun käydään tarkasti läpi toiveet ja tarpeet, sovitaan aikataulu ja usein myös suuntaa antava budjetti projektille. Tämän pohjalta työstämme sisustussuunnitelman, joka käydään huolella projektitiimin kanssa läpi. Mahdollisten muutostoiveiden ja hienosäätöjen jälkeen valmis suunnitelma sisältää yleensä:

  • Koneella piirretyn pohjapiirroksen kalusteineen suunniteltavasta tilasta
  • Kalustevalinnat kuvineen ja hintoineen
  • Sisustuksessa käytettävät materiaalit ja värit lattiasta kattoon
  • Tarkan listauksen tarvittavista hankinnoista hintoineen
  • Valaistussuunnitelman
  • Tekstiilisuunnitelman (matot, verhot, verhoilukankaat ym.)


Suunnitelman pohjalta projektin toteuttaminen on helppoa ja nopeaa. Avustamme halutessanne myös toteutuksessa, remontista kaluste- ym. tilauksiin ja asennuksiin asti. Lue lisää »