SUUNNITTELU

TOTEUTUS

KUVAGALLERIA

TOIMITILAT OVAT TÄRKEÄ OSA YRITYKSENNE BRÄNDIÄ

Onko yrityksenne muuttamassa uusiin toimitiloihin? Pitäisikö tilojenne visuaalista ilmettä ja toimivuutta parantaa organisaatiomuutoksen seurauksena? Pähkäiletkö, kenen pitäisi olla projektista vastuussa, hoitaa sisustus- ja kalustesuunnittelu, kilpailuttaa kalustefirmat jne?

HYVÄLLÄ SUUNNITTELULLA PAREMPAAN LOPPUTULOKSEEN

Älä sysää vastuuta työntekijällesi, joka joutuisi hoitamaan noin tärkeää projektia vasemmalla kädellä oman työn ohessa, vaan palkkaa avuksi ammattilainen. Tee päätös, joka varmistaa toimivat, tyylikkäät ja yritysilmeesi mukaiset toimitilat. Lisäksi säästät työntekijöidesi hermoja ja selvää rahaa. Olipa kyseessä pieni tai iso projekti, ammattilaisen käyttäminen apuna kannattaa aina.
Lue lisää täältä »


ASIAKKAAN SANOMAA

”Hanna Chakerin aikaisemmat työt vakuuttivat meidät valitsemaan hänet mukaan uuden toimistomme suunnitteluun. Löysimmekin heti yhteisen sävelen ja saimme viihtyisät ja toimivat tilat, jotka edistävät hienosti yrityksemme avoimuuden periaatetta, yhteistyön tärkeyttä ja tahtotilaamme olla alan edelläkävijä.”
Sari Varis, viestintäpäällikkö, Royal Canin Finland Oy
 

”Fluidon haaste uudessa toimistossa oli rauhattomuus ja epäyhtenäinen sisustus. Nämä yhdessä loivat työympäristön, joka ei tukenut tehokasta työskentelyä ja liiketoiminnan kehittämistä toivotulla tavalla.  Parhaana ratkaisuna näimme Hanna C. & Co:n käyttämisen uuden pohjasuunnitelman tekoon sekä modernin ja kannustavan yleisilmeen luomiseen. Uudistunut sisustus on saanut paljon kiitosta. Työtilat ovat rauhallisempia ja yhteiset kokoontumistilat mahdollistavat eloisan sekä innostavan kanssakäymisen työtovereiden kanssa. Kiitos Hanna C. & Co! ”
Kai Mäkelä, toimitusjohtaja, Fluido Oy
 

"Tavoitteenani oli valoisa, moderni, laadukas ja viihtyisä toimisto, jossa jokainen yksityiskohta olisi loppuun saakka harkittu. Halusin myös, että värimaailma olisi yhtiön visuaalisen ilmeen mukainen. Ehdoton tavoitteeni oli se, että asiakkaat ja henkilöstö tuntisivat olonsa kotoisaksi.

Onnekseni tajusin jo alkumetreillä, että hyvää lopputulosta ei syntyisi ilman sisustusalan ammattilaista. Minulle suositeltiin Hanna Chakeria. Hanna tuli mittanauhoineen ensitapaamiseemme ja häneltä tuli nopeasti ja selkeästi näkemys ja sisustussuunnitelma suurista linjoista aina pieniin yksityiskohtiin saakka. Katto ja lattiat uusittiin ja seinien maalauksessa toteutettiin hienosti yhtiöni värimaailmaa. Neuvottelu- ja työtilan pöydät teetettiin mittatilaustyönä.

Hanna hioi yksityiskohtia ja etsi vaihtoehtoja tehden tinkimätöntä ja tarkkaa työtä huonekalu- ja materiaalivalinnoissa aina sohvan tikkauksia ja astioita myöten. Aikataulut toimivat alusta loppuun ja tavoite toteutui loistavasti. Asiakkailta tullut positiivinen palaute on lämmittänyt erityisesti mieltä. Suosittelen lämpimästi Hannaa sisustusprojektiinne."
M. Isaksson, toimitusjohtaja, Yrityspalvelu ProAcc
 

"Halusimme Veikkauksen muuten melko yksitoikkoiseen toimistotyyliin hieman lisää eloa ja pyysimme Hannalta suunnittelu- ja toteutusapua yhden toimintomme kohtaamistilan rakentamiseen. Hannan avulla saimme aikaiseksi hyvin viihtyisän, toimivan ja värikkyydellään iloa arkeen tuovan tilan, jossa asiantuntijamme mielellään nauttivat yhdessä kupillisen kahvia. Kaiken lisäksi tilan toteutus tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin osasin odottaa!"
J. Vähänen, Johtaja, Veikkaus Oy