SISUSTUSSUUNNITTELUA JUURI SINULLE

Hanna C. & Co. on sisustussuunnittelutoimisto, jonka tavoite on parantaa asiakkaidemme elämän laatua suunnittelemalla ja toteuttamalla unelmien koteja ja työtiloja. Suunnittelutyömme on aina asiakaslähtöistä ja jokainen projekti toteutetaan perustuen asiakkaan omiin mieltymyksiin ja budjettiin. Suunnittelemamme tilat ovat viihtyisiä, toimivia ja tyylikkäitä. Luomme sekä moderneja että klassisia sisustuksia, takuuvarmasti hyvällä maulla!

SUUNNITELMASTA TOTEUTUKSEEN

Olemme täyden palvelun toimisto eli meiltä saatte apua myös toteutukseen ja hankintojen tekoon. Tutustu toteuttamiimme kohteisiin kuvagalleriassa ja ota rohkeasti yhteyttä!. Palvelemme asiakkaita myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, sillä ”etäsuunnittelu” on mahdollista pohjakuvan ja valokuvien avulla.

ASIAKKAAN SANOMAA

"Onneksi löysimme Hannan avuksemme! Suosittelen mielelläni häntä muillekin, sillä Hannassa yhdistyy vahva ammattitaito mukavaan & mutkattomaan lähestymistapaan. Hannan avullaan vältimme monet virhehankinnat, säästimme aikaa & rahaa ja ennen kaikkea saimme remontoitua uudesta asunnostamme juuri omanlaisemme kodin."
U. Reitamo, Espoo

”Nyt kun olemme saaneet lähes kaiken valmiiksi, niin voimme todeta, että kokonaisuus on erinomainen. Olemme usein jutelleet siitä kuinka onnekkaita olimme kun saimme Sinut tähän projektiin mukaan.”
A. & E. Kuparinen, Vantaa

"Hanna on ollut aivan korvaamaton apu kotimme muutostöissä. Hannan avulla on uudistettu pikkuhiljaa lähes koko koti - keittiöstä saunaan. Hanna osaa loistavasti kuunnella toiveita ja antaa uusia ideoita, jotka tuntuvat heti omilta. Varmasti vielä keksimme Hannan kanssa jotain jatkossakin. Suosittelen lämpimästi!"
L. Vähänen, Espoo