DESIGNING

IMPLEMENTATION

GALLERY

© Hanna Chaker

Suomen Sähköhuolto Oy’s 230 m2 office needed a renovation and a new decor. We designed the new layout including wall alterations, decorating materials and colours as well as fixtures and furniture. The goal was to create a presentable office where they could be proud to bring customers and show them creative lighting solutions. Naturally it was equally important to create an inspiring and comfortable working environment for the employees.

The transformation of the space was quite dramatic. The customer is especially happy with the dashing meeting rooms. The compact and functional kitchen combined with stylish lunch room is the heart of the office.  The gorgeous Brooklyn Bridge –wall mural energises the windowless room and creates a nice thematic link to the lighting business of our customer.

Back to gallery >>