DESIGNING

IMPLEMENTATION

GALLERY

© Hanna Chaker

A fast-growing IT-firm Fluido Oy needed help with improving the functionality and visual appearance of their new office. All employees are working in an open-plan office, but the layout needed some work, so that everyone – especially coders - would have possibility to work in peace. Also the meeting rooms were in serious need of a face lift.

The goal was to use existing furniture as much as possible. We designed a functional layout based on team requirements. The space was lightly divided by glass walls to cut the noise. We were also able to find space for additional work stations, not sacrificing the comfort. The narrow meeting rooms feel a lot bigger with new placement of furniture and the exiting wall murals chosen by the employees themselves. Colourful rugs and lamps and stylish curtains create a nice atmosphere to the entire office.

Back to gallery >>