DESIGNING

IMPLEMENTATION

RATES

GALLERY

© Hanna Chaker


This modern stone house in Vantaa was in need of a serious face lift before the new owners could move in. The couple who had built the house had run out of steam and many things were unfinished and material choices were done hastily and sparingly. All surfaces needed to be repainted, the kitchen and upstairs bathroom were completely renovated and the entire interior was designed to fit the style of the house.

The new owners liked a modern style with strong graphic elements and wanted to invest in high-quality materials and furniture. We chose orange as the accent color to boost the otherwise black-white-and gray -interior upstairs. It came from a Buddha-painting that the couple had acquired from Thailand.

We spiced up the downstairs rooms with turquoise and brown. We used the Marimekko-curtains for the kids’ room that they already had in the previous home. We picked the green and purple from the curtains to bring warmth to a room that is located on the north side of the house.


Back to gallery >>